Verzending & Retour

Bestelproces:

Wanneer u een product heeft gevonden op onze website dat u graag wilt hebben, dan kunt u deze bij ons bestellen via het Winkelwagentje. Op dit moment kunt u via IDEAL voor uw product betalen. De kosten hiervoor zijn gratis. 

Wanneer uw bestelling bij ons is binnengekomen gaan wij meteen aan de slag om deze zo snel mogelijk te verwerken en op te sturen. We zorgen er dan ook voor dat uw bestelling binnen 3 werkdagen wordt verstuurd.

Wanneer er, voor, tijdens of na de bestelling te hebben geplaatst vragen zijn, dan kunt u altijd via de mail (info@sugarfam.nl), Facebook of via de telefoon (06-83188093) contact met ons opnemen. 

Het product:

Het product moet in zodanige mate moeten worden afgeleverd, dat er geen fouten of gebreken aan te merken kunnen zijn. Mocht dit wel het geval zijn, dan verwijzen we u graag naar onderstaande gedeeltes aangaande retournering en garantie. 

Levertijd:

Wanneer u een product bij ons besteld, zullen wij dit binnen 3 werkdagen versturen. Dit betekent dat wij het product binnen 3 werkdagen overdragen aan PostNL, wij gaan er van uit dat zij het product vervolgens binnen 2 dagen kunnen bezorgen. Indien er een pakketje zoek raakt, wordt er uiteraard gezocht naar een passende oplossing.De producten zullen, wanneer mogelijk, als brievenbuspakket worden verstuurd. U hoeft dus niet altijd thuis te zijn om u product in ontvangst te nemen.

Prijs van verzending:

De prijs van verzending is per bestelling €4,25. Dit bedrag komt bovenop de totaalprijs van uw bestelling en is te zien aan het einde van uw bestelling en zal gereflecteerd worden op uw factuur. 
De factuur van uw bestelling sturen wij naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. 
Bij een bestelling van €45 of hoger zijn de verzendkosten gratis!

Bedenktijd:

Wanneer u een product bij ons besteld, heeft u een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf het moment dat u het product in ontvangst heeft genomen. Binnen deze tijd kunt u het product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen. LET OP: U betaalt in dit geval zelf de retourkosten. 

Retourneren:

Wanneer u een product wilt retourneren, dan kunt u een mail sturen naar sugarfamcover@gmail.com, vermeld in de mail uw ordernummer en reden van retournatie. Wij gaan dan opzoek naar een passende oplossing.
Wanneer u ervoor kiest om uw geld terug te ontvangen, dan zullen wij dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending naar u overboeken.

Garantie:

Er zit een minimale garantietermijn van 30 dagen op al onze producten.  Wanneer het product foutief of kapot bij u aankomt, dan dient u dit telefonisch of via de mail kenbaar te maken. Vervolgens gaan we opzoek naar een passende oplossing.

Klachtenregeling:

Wanneer u een klacht heeft over een product dan kunt u dit altijd bij ons melden. Op deze manier kunnen we samen op zoek gaan naar de beste oplossing voor het probleem dat is ontstaan. 
Wanneer wij een e-mail ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk beantwoorden. Dit zal maximaal 2 werkdagen duren. Ook zijn wij ma – vrij van 9 – 17 bereikbaar via Facebook voor chatberichten. Zo kunnen we uw klacht nog sneller verwerken en u sneller van dienst zijn. 

Dutch
Dutch