De Toekomst Van SugarFam

Zoals sommigen van jullie misschien weten is SugarFam vorig jaar ontstaan tijdens het Student Company-programma van Jong Ondernemen. Dit is een onderwijsprogramma wat studenten laat kennismaken met het ondernemerschap; het verzinnen, maken en plaatsen van een product in de markt om zo alle facetten die hier bij komen kijken te ervaren. 

Dit beviel zo goed dat wij in Februari officieel zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om zo SugarFam verder uit te bouwen en te laten groeien. 
Inmiddels is SugarFam dus zo goed als een jaar onderweg en is het tijd voor een volgende stap. Wij zijn gestart in het derde jaar van onze hbo-opleidingen en wat daar bij hoort is een Minor, een extra onderwerp om je in te verdiepen tijdens je studie.
Omdat het ondernemen in SugarFam ons zo goed bevalt zijn wij met z’n vieren gestart met de Minor Innovative Entrepreneurship, oftewel het verder ontwikkelen van onze kwaliteiten als ondernemer.

Diabetes kleur geven, dát is waar wij voor staan en ook hoe wij de toekomst voor ons zien! 

Vanaf vandaag gaat er weer een half jaar in waarin wij onze ziel en zaligheid in SugarFam zullen stoppen. We willen ons merk sterker maken; in meer behoeften van onze klanten voorzien en nog maar kleur aan diabetes geven.

Onze droom is om SugarFam door te laten groeien naar een plek waar je terecht kan om jouw diabetes leuker, gezelliger en kleurrijker te maken. 

En daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken!

Na hoesjes voor de OmniPod willen wij graag ons assortiment verder uitbreiden. Nieuwe producten om diabetes op te vrolijken! Denk hierbij aan hoesjes voor andere pompen en bloedglucose-sensoren. Kleurrijke tape misschien, of juist banden om jouw apparatuur beter op zijn plek te houden?

Wij zijn ontzettend benieuwd naar waar jullie behoefte aan hebben en graag van ons zouden willen zien. 

Je vindt hier een vragenlijst over het gebruik van diabetes-apparatuur. 

Vragenlijst

PS: Natuurlijk is SugarFam ook nog bezig met het verder uitbreiden van de lijn OmniPod-hoesjes! Nieuwe kleuren en printjes zijn onderweg en komen er in de toekomst aan 😉

Dutch
Dutch